Utkání hvězd 2008

10.06.2008 10.08 | jan

E.ON utkání hvězd jihočeského basketbalu 2008 se uskuteční v sobotu 21.6.2008 od 17.00 hod. ve sportovní hale STARZ Strakonice .... účast přislíbili všichni ligoví hráči našeho kraje .... v rámci akce se uskuteční charitativní tombola o dresy největších hvězd ....

Již druhý ročník exhibičního utkání nejlepších jihočeských basketbalistů E.ON utkání hvězd jihočeského basketbalu se uskuteční v sobotu 21.6.2008 od 17.00 hod. ve strakonické sportovní hale STARZ. Celá akce se uskuteční pod záštitou radního Jihočeského kraje Ing. Pavla PAVLA a města Strakonice.
Účast na této exhibici přislíbili nejlepší hráči kraje v čele s reprezentaty Lukášem KRAUSEM a Pavlem ENGLICKÝM. Nastoupit by měli i další extraligoví hráči Ondrej Procházka, Robert Landa, Petr Englický. Otazník visí nad účastí libereckého Kondora Tomáše Šustka, který je po operaci kotníku.
Tyto hráče doplní vybraní borci z prvoligového J. Hradce a druholigových týmů Písku, Strakonic a Č. Budějovic.
Z domácích druholigových hráčů byli nominováni Jan Čech, Martin Janda, Jakub Diviš, Radan Tesař a Tomáš Prokopec. Z účasti na této exhibici se omluvili Jan Grabmüller a Jiří Jeřábek.
Po loňské premiéře, která měla vesměs velmi příznivý ohlas se zdá, že by druhý ročník mohl být ještě lepší a zajímavější a tak nezbývá než věřit, že i diváků přijde letos více než před rokem a budou se dobře bavit.

zpět do novinek

Upoutávka



 

FACEBOOK

 

 


 

 

Tabulka

 

« celá tabulka »

Zápasy

 

 

« rozpis zápasů »

czbasket

......................................

CEZ PODPORA

Podporuje projekt Mužský mládežnický basketbal Strakonice


TVSKBYOUTUBE

Podpora


Činnost klubu je spolufinancována granty  Jihočeského kraje.

- Jihočeský streetbalový     víkend 2022
- Turnaj základních škol       17.11.2022
- Podpora sportovní       činnosti dětí a mládeže,   výkonnostní sport - 2022




soustředění

Soustředění Volyně