Naposledy doma

23.02.2009 15.22 | jan

V sobota 28.2.2009 od 20.00 hod. hostíme BK Teplice ... v neděli 1.3.2009 od 14.00 hod. přivítáme BK Baník Most ... tabulka se hodně vyrovnala a tak je potřeba zvítězit ...

Poslední dva domácí zápasy v základní časti tohoto ročníku II. ligy mužů čekají na naše hráče o tomto víkendu, kdy přivítáme silné soupeře z Teplic a Mostu.

BK Teplice si bez problémů drží třetí příčku tabulky zajištující účast ve finálové skupině. My bychom proti tomuto velmi silnému soupeři rádi zopakovali výkon z prvního vzájemného duelu, ve kterém jsme dokázali překvapivě zvítězit. Bude to hodně těžké, ale nezbývá než věřit, že to domácím hráčům vyjde, výhrou v tomto zápase definitivně potvrdí svou druholigovou příslušnost i pro příští sezonu a vytvoří si dobrou výchozí pozici pro umístění v horní polovině tabulky.

BK Baník Most podává letos hodně nevyrovnané výkony (jako jediný prohrál v Táboře) a také ještě nemá jistou záchranu. Bude to tedy také hodně těžký zápas se soupeřem na kterého neumíme zahrát (výjimkou je loˇnský vzájemná zápas). Doufám, že v tomto duelu potvrdíme roli mírného favorita a rozloučíme se (šance na účast ve finálové skupině II. ligy je již pouze v oblasti teorie) s domácími příznivci výhrou.

Zatím vše vypadá, že až na hráče, kteří chybí dlouhodobě (Prokopec, Veselý), bychom mohli nastoupit v kompletní sestavě. Hodně náročný víkend čeká Honzu ˇCecha, doufám, že to zvládne a pomůže nám v boji o důležité body.

zpět do novinek

Upoutávka



 

FACEBOOK

 

 


 

 

Tabulka

 

« celá tabulka »

Zápasy

 

 

« rozpis zápasů »

czbasket

......................................

CEZ PODPORA

Podporuje projekt Mužský mládežnický basketbal Strakonice


TVSKBYOUTUBE

Podpora


Činnost klubu je spolufinancována granty  Jihočeského kraje.

- Jihočeský streetbalový     víkend 2022
- Turnaj základních škol       17.11.2022
- Podpora sportovní       činnosti dětí a mládeže,   výkonnostní sport - 2022




soustředění

Soustředění Volyně