Tradiční letošní bilance

02.03.2009 10.24 | jan

Po solidním sobotním výkonu porážíme Teplice ... v neděli prohráváme s Mostem, když jsme totálně propadli v prvním poločase ... díky naším příznivcům za podporu v průběhu celé sezony ...

SKB Strakonice - BK Teplice    79:69 (41:37)

Hosté přijeli pouze se sedmi hráči a drželi s námi krok pouze do poločasu. Naše vytažená obrana sebrala hráčům Teplic hodně sil a to se projevilo ve druhém poločase, kdy jsme dovedli zápas s přehledem do vítězného konce.

Klíčovým hráčem byl Kuba Diviš, velmi dobře zahráli Honza Kraml a Radan Tesař. Ostatní střídali velmi dobré okamžiky s nepochopitelnými chybami.

Hodně důležité a cenné vítězství s třetím týmem tabulky.

 

Střelci: Diviš 32, Tesař 18, ˇCech 12, Janda M. 9, Kraml 4, Jeřábek 4

 

SKB Strakonice - BK Baník Most  67:70 (18:34)

V prvním poločase nás soupeř zaskočil velmi dobrým výkonem. Nedokázali jsme se dostat do tempa, hráli jsme příliš individualisticky a nechávali jsme se výbornou obranou Mostu zahnat do nevýhodných pozic pro úspěšné zakončení. Naštěstí do druhé půle nastoupilo úplně jiné družstvo v domácích dresech, aktivní obrana nutila hosty k chybám, střelecky se prosadili M. Janda, Honza ˇCech a Kuba Diviš a do poslední čtvrtiny jsme vstupovali pouze s jednobodovým mankem. Poslední část, to byl boj o každý míč a bod. Více štěstí měli nakonec hosté, kteří dokázali v samém závěru proměnit všechny čtyři TH (my jsme v tuto chvíli měli bilanci TH 7/3) a to definitivně rozhodlo. Díky všem hráčům za výkon ve druhém poločase a divákům za to, že na druhou půlku zůstali a viděli tak náš podstatně lepší výkon.

 

Střelci: ˇCech 21, Diviš 20, Janda M. 14, Jeřábek a Tesař po 6

zpět do novinek

Tabulka

 

« celá tabulka »

Zápasy

 

 

« rozpis zápasů »

CEZ PODPORA

Podporuje projekt Mužský mládežnický basketbal ve Strakonicích se chce dále rozvíjet  

 

Podpora


Činnost klubu je spolufinancována granty  Jihočeského kraje.

- Jihočeský streetbalový     víkend 2022
- Turnaj základních škol       17.11.2022
- Podpora sportovní       činnosti dětí a mládeže,   výkonnostní sport - 2024




novinky  |  tréninky  |  fotogalerie  |  vzkazník

O KLUBU  |  MUŽI  |  MLÁDEŽ