Máme jim co vracet

12.02.2009 11.54 | jan

O víkendu zajíždíme do Kladna a Litoměřic ... doma jsme dvakrát prohráli ... povedou se odvety ? ... bez Kramlíka, Cˇechyho a Prokyho ...

O víkendu nás čeká nadmíru těžký dvojzápas, se soupeři, kteří dokázali vyhrát v naší hale. S motivací by tedy v odvetách neměl být problém, uvidíme, jak budou hráči na zápasy "vyladěni".

V sobotu nás na Kladně čeká hodně nepříjemný soupeř, který je namočen do boje o záchranu a navíc hraje pro nás nepříjemným stylem - tvrdě, ale férově v osobních soubojích na což má hráče s patřičnými parametry - a tak uvidíme, zda se dokážeme v odvetě za domácí prohru poučit a prosadíme se naší hrou. 

V neděli hrajeme na půdě vedoucího celku tabulky. Je moc hezké, že k našim nedělním výsledkům venku mají domácí respekt (jak píší na svých stránkách) a nezbývá než věřit, že je potvrdíme výborným výkonem i v Litoměřicích. Cˇeká nás soupeř, který těží ze svých zkušeností z I. ligy a sehranosti klíčových hráčů.

Cíl pro tento víkend: navázat na dobré výkony z posledních zápasů (KV, CB, Tá), nezranit se a přivézt jednu výhru !!!!!!!

zpět do novinek

Upoutávka



 

FACEBOOK

 

 


 

 

Tabulka

 

« celá tabulka »

Zápasy

 

 

« rozpis zápasů »

czbasket

......................................

CEZ PODPORA

Podporuje projekt Mužský mládežnický basketbal Strakonice


TVSKBYOUTUBE

Podpora


Činnost klubu je spolufinancována granty  Jihočeského kraje.

- Jihočeský streetbalový     víkend 2022
- Turnaj základních škol       17.11.2022
- Podpora sportovní       činnosti dětí a mládeže,   výkonnostní sport - 2022




soustředění

Soustředění Volyně