MEET AT STREET 2

10.06.2010 20.46 | al

Přátelé, kamarádi, milovníci oranžového kulatého nesmyslu,

                počasí se nám konečně umoudřilo, sezona v hale skončila, tak je potřeba si pořádně užít basketbal na čerstvém vzduchu a bez (občas) svazujících pokynů…

               Po úspěšném loňském klání je tady druhý ročník turnaje MEET AT STREET. Urputné boje a technické finesy budou letos k vidění v sobotu 10.7.2010 opět na venkovním hřišti u ZŠ Dukelská. Obsazení prvního ročníku slibuje dobré vyhlídky i na tento rok. Na strakonickém hřišti ukázali své umění borci, kteří mají zkušenosti dokonce z reprezentačních družstev ČR, jak v seniorské, tak juniorské kategorii. Loňské prvenství obhajují The Huricanes ve složení – Lukáš Kraus, Tomáš Budínský, Standa Šimášek a „Messi“.

                Letos bude Meet at street rozšířen o novou kategorii. K mottu „každá kapka potu dobrá“ se letos připojí i ženy, dívky, prostě ta hezčí část z nás, takže se můžeme těšit na pohledné akce spojené s ladností pohybu samotného.  Všechny ostatní informace zůstávají přibližně shodné, vše podstatné najdete na plakátu (viz fotogalerie). Zde je nutno vyzdvihnout autorku tohoto díla, Símu Harazimovou, která si opět dala pořádnou práci s designem a nutno podotknout, že se oproti minulému roku o dost zlepšila (ušila sis bič na další rok…:).

                Nezbývá, než si přát hezké počasí, kvalitní obsazení a o skvělou atmosféru se postaráme už sami. Po sportovním vyžití bude následovat samozřejmě trochu kultury – posezení na některé terásce. Přeci jen se přes rok moc nevidíme, tak bude o čem povídat. V případě zájmu o přespání nejlépe využijte osobní kontakty v „dudákově“, případně dejte vědět mně – něco vymyslíme.

 

Plakát ve fotogalerii - http://www.bkstrakonice.cz/muzi/fotogalerie-detail/134/

Sportu zdar, basketu zvlášť

 

Jirka Jeřábek

vedoucí projektuJ

zpět do novinek

Upoutávka



 

FACEBOOK

 

 


 

 

Tabulka

 

« celá tabulka »

Zápasy

 

 

« rozpis zápasů »

czbasket

......................................

CEZ PODPORA

Podporuje projekt Mužský mládežnický basketbal Strakonice


TVSKBYOUTUBE

Podpora


Činnost klubu je spolufinancována granty  Jihočeského kraje.

- Jihočeský streetbalový     víkend 2022
- Turnaj základních škol       17.11.2022
- Podpora sportovní       činnosti dětí a mládeže,   výkonnostní sport - 2022




soustředění

Soustředění Volyně