Mini soustředění v Domažlicích

18.08.2009 10.05 | jan

V termínu 14.-16.8.2009 jsme se připravovali v Domažlicích ... nevydařený páteční zápas s domácím družstvem ... pět kvalitních tréninků napravilo dojem ...

V prakticky kompletní sestavě "A" (deset hráčů) doplněné o čtyři borce "B" jsme absolvovali kvalitní přípravu v Domažlicích v rámci letošního minisoustředění.

Po trochu komplikovaném příjezdu jsme hned na úvod sehráli přípravný zápas proti domácímu II. ligovému nováčkovi. Utkání se nám příliš nepovedlo a především díky tragické úspěšnosti střelby jsme vysoko prohráli (74:48).

To určitě nebyl zrovna radostný začátek, ale na druhou stranu dobrá zkušenost a zjištění, že v Domažlicích se nikomu nebude lehce vyhrávat.

Naštěstí zbytek našeho tréninkového programu jsme absolvovali velice kvalitně, hráči zaslouží pochvalu. Pět tréninkových jednotek a tradičně bohatý program Chodských slavností, které v tomto termínu v Domažlicích proběhly, dokonale prověřil náš hráčský kádr před blížící se druholigovou sezónou.

 

Zbytek přípravy proběhne v domácím prostředí. V jednání je utkání s

I. ligovou plzeňskou Lokomotivou, 5.9.2009 nás čeká zápas II. kola Jihočeského poháru a v termínu 12.-13.9.2009 již tradiční domácí S.CH. Kamaryt cup.

zpět do novinek

Upoutávka



 

FACEBOOK

 

 


 

 

Tabulka

 

« celá tabulka »

Zápasy

 

 

« rozpis zápasů »

czbasket

......................................

CEZ PODPORA

Podporuje projekt Mužský mládežnický basketbal Strakonice


TVSKBYOUTUBE

Podpora


Činnost klubu je spolufinancována granty  Jihočeského kraje.

- Jihočeský streetbalový     víkend 2022
- Turnaj základních škol       17.11.2022
- Podpora sportovní       činnosti dětí a mládeže,   výkonnostní sport - 2022




soustředění

Soustředění Volyně