Poslední domácí mistráky sezóny

18.04.2010 17.06 | jan

Dva nesmírně těžké domácí zápasy čekají na II. ligové muže ... v sobotu Thermia K. Vary, v neděli BK Teplice ... čtyři kola před koncem vedeme tabulku s náskokem jednoho bodu ... uvidíme jak to bude s marody, snad se dají dohromady ...

II. ligoví basketbalisté SKB Strakonice vedou i čtyři kola před koncem nadstavbové části II. ligu mužů s náskokem jednoho bodu a jsou tedy jen pomyslné tři krůčky od historického úspěchu celého jihočeského basketbalu, neboť žádnému jihočeskému klubu se ještě nepodařilo tuto soutěž vyhrát.
Před hráči SKB jsou poslední dva domácí mistrovské zápasy této sezóny, na které bychom tímto způsobem chtěli pozvat co nejširší sportovní veřejnost a všechny naše příznivce.
V sobotu 24.4.2010 hostíme od 17.00 hod. Thermii K. Vary a v neděli 25.4.2010 přivítáme od 11.00 hod. BK Teplice.                         V nadstavbové části II. ligy není lehký soupeř a to samozřejmě platí i pro tyto zápasy, třebaže s K. Vary máme letos bilanci 2:0, ale jejich forma šla v závěru soutěže hodně nahoru, a tak bude k vidění hodně dobrý soupeř. S BK Teplice je naše letošní bilance 1:1, ale máme výrazně horší skóre ze vzájemných zápasů. Nezbývá než věřit, že nám poslední domácí mistrák sezóny vyjde a že našeho asi největšího soupeře v boji o první místo v tabulce dokážeme pod našimi koši porazit podruhé v této sezóně. 
Náš klub se pyšní největší diváckou podporou ve II. lize a nezbývá než věřit, že ani tentokrát nás naši příznivci nenechají ve štychu, že opět zaplní sportovní halu a budou naší šestým hráčem.
Přijďte nás podpořit v boji o první místo v konečné tabulce II. ligy.

zpět do novinek

Upoutávka



 

FACEBOOK

 

 


 

 

Tabulka

 

« celá tabulka »

Zápasy

 

 

« rozpis zápasů »

czbasket

......................................

CEZ PODPORA

Podporuje projekt Mužský mládežnický basketbal Strakonice


TVSKBYOUTUBE

Podpora


Činnost klubu je spolufinancována granty  Jihočeského kraje.

- Jihočeský streetbalový     víkend 2022
- Turnaj základních škol       17.11.2022
- Podpora sportovní       činnosti dětí a mládeže,   výkonnostní sport - 2022




soustředění

Soustředění Volyně