Náročný basketbalový týden

13.03.2010 15.06 | jan

Tři utkání Českého poháru mužů - Tipsport cup 2010 a víkendové zápasy II. ligy mužů ... hodně zajímavý a náročný basketbalový program ...

Ve čtvrtek 18.3.2010 budou k vidění ve strakonické sportovní hale STARZ dva čtvrtfinálové zápasy ČP mužů - Tipsport cup 2010.

Od 17.00 se hraje zápas Mlékárna Miltra Nový Jičín - BK Ústí nad Labem a od 19.30 bude možné shlédnout utkání BK Synthesia Pardubice - BK Děčín.

Představí se tedy tři týmy Mattoni NBL s celou řadou vynikajících cizinců a českých reprezentantů. Myslím, že bude k vidění špičkový mužský basketbal.

Úspěšnější, vítězné týmy čtvrtečního programu se střetnou v pátečním semifinále od 18.00 hod. 

Srdečně zveme širokou strakonickou basketbalovou veřejnost.

Hned o víkendu pokračuje II. liga basketbalistů posledním dvoukolem základní části. Domácí hráči si již s předstihem vybojovali historický postup do finálové skupiny a mají reálnou šanci udržet průběžné první místo v tabulce.

V sobotu od 17.00 hod. hostíme pro nás hodně nepříjemného soupeře, kterým je SKB Rokycany. Tomuto týmu se budeme snažit oplatit vysokou prohru z první poloviny sezóny. Rokycany jsou v aktuální tabulce na 5. místě a mají ještě šanci bojovat o finálovou skupinu.

V neděli hostíme od 13.00 hod velice úspěšného nováčka naší skupiny Jiskru Domažlice. V první polovině soutěže jsme dokázali v Domažlicích po skvělém taktickém výkonu vyhrát (jediná domácí prohra Domažlic v sezóně), ale proti již jistému účastníkovi finálové skupiny to bude určitě hodně těžký zápas, ve kterém se hraje vlastně tak říkajíc o 4 body. 

I na tyto zápasy zveme co nejsrdečněji naše fanoušky.

 

zpět do novinek

Upoutávka



 

FACEBOOK

 

 


 

 

Tabulka

 

« celá tabulka »

Zápasy

 

 

« rozpis zápasů »

czbasket

......................................

CEZ PODPORA

Podporuje projekt Mužský mládežnický basketbal Strakonice


TVSKBYOUTUBE

Podpora


Činnost klubu je spolufinancována granty  Jihočeského kraje.

- Jihočeský streetbalový     víkend 2022
- Turnaj základních škol       17.11.2022
- Podpora sportovní       činnosti dětí a mládeže,   výkonnostní sport - 2022




soustředění

Soustředění Volyně