Proti prvnímu v tabulce

19.02.2010 11.27 | jan

Pikantní sobotní souboj o první místo s Teplicemi ... v neděli nás čeká vždy nepříjemný Most ... pozvánka pro všechny naše příznivce do hlediště ...

O víkendu bychom měli být kompletní (otazník je nad startem Honzy Kramla - záda). Rádi bychom si co nejvíce užili zbývající zápasy sezóny, která zatím vychází téměř dokonale. Máme po 16 zápasech jistotu záchrany (tak brzy se nám to nikdy nepodařilo), velmi reálně se jeví premiérová účast ve finálové čtyřce a v posledních zápasech jsme hráli fakt dobře. To si myslím, že je ta nejlepší pozvánka pro naše fanoušky. Jsem osobně hodně zvědavý, kolik jich na tribuně po lize žen zůstane.

BK Teplice potvrzuje roli největšího favorita naší skupiny. My máme tomuto soupeři co oplácet, neboť jsme první zápas vysoko prohráli po velmi špatném výkonu. Soupeř má velmi dobrý, vyrovnaný a hodně zkušený kádr. Myslím, že by to mohl být hodně dobrý zápas.

V neděli nás čeká soupeř, se kterým máme pasivní dlouhodobou bilanci 1:4. Nezbývá než věřit, že tentokrát Most bojující o záchranu v soutěži dokážeme porazit, a že se nebude opakovat loňská blamáž.

zpět do novinek

Upoutávka



 

FACEBOOK

 

 


 

 

Tabulka

 

« celá tabulka »

Zápasy

 

 

« rozpis zápasů »

czbasket

......................................

CEZ PODPORA

Podporuje projekt Mužský mládežnický basketbal Strakonice


TVSKBYOUTUBE

Podpora


Činnost klubu je spolufinancována granty  Jihočeského kraje.

- Jihočeský streetbalový     víkend 2022
- Turnaj základních škol       17.11.2022
- Podpora sportovní       činnosti dětí a mládeže,   výkonnostní sport - 2022




soustředění

Soustředění Volyně