Asi poslední domácí zápasy

21.02.2011 13.08 | jan

V sobotu od 19.00 hod. přivítáme Slávii USK Ústí nad Labem ... v neděli od 11.00 hod. hostíme Teplice ....

Sobotní souboj s nováčkem soutěže - Slávia USK Ústí nad Labem - bojujícím o záchranu bude určitě zajímavý především tím, jak se dokáží naši hráči vyrovnat s rolí papírového favorita. První vzájemný zápas v Ústí byl, po našem dobrém začátku, v závěru hodně dramatický a o našem vítězství rozhodl, košem pár vteřin před koncem, Jakub Diviš. Naši hosté mají kádr poskládaný především z mladých hráčů, kteří žádnému soupeři nedají nic zadarmo, o čemž svědčí například hodně překvapivá výhra v předchozím dvoukole na palubovce K. Varů. Musíme si dát pozor na jakékoli podcenění soupeře, to by se rozhodně nemuselo vyplatit. Doma určitě body rozdávat nechceme. 

 V neděli hostíme velice silný tým Teplic. V prvním vzájemném duelu této sezony jsme v Teplicích odehráli velmi dobrý zápas, ale ani to nám nestačilo. V domácím prostředí je šance na úspěch o něco větší. Pokud máme pomýšlet na zisk obou bodů, musíme podat, proti druhému týmu aktuální tabulky, výkon na hranici našich možností. Doufám, že se nám to podaří.

Podle aktuální situace by měl ze zdravotních důvodů chybět pouze Radan Tesař. Uvidíme zda nám J. Hradec uvolní oba hostující hráče.

Naší výhodou, před asi posledním letošním domácím dvojkolem, je skutečnost, že s ohledem na postavení v konečné tabulce můžeme hrát naprosto v klidu, neboť 6. místo by nám již uniknout nemělo a jakékoli zlepšení tohoto postavení ja spíše v oblasti teorie, Budeme tedy hrát pouze o to, abychom se se skvělými domácími fanoušky rozloučili co nejlépe. 

zpět do novinek

Upoutávka



 

FACEBOOK

 

 


 

 

Tabulka

 

« celá tabulka »

Zápasy

 

 

« rozpis zápasů »

czbasket

......................................

CEZ PODPORA

Podporuje projekt Mužský mládežnický basketbal Strakonice


TVSKBYOUTUBE

Podpora


Činnost klubu je spolufinancována granty  Jihočeského kraje.

- Jihočeský streetbalový     víkend 2022
- Turnaj základních škol       17.11.2022
- Podpora sportovní       činnosti dětí a mládeže,   výkonnostní sport - 2022




soustředění

Soustředění Volyně