Cenná výhra "A" v M.Lázních

13.02.2011 22.20 | jan

"A" v sobotu bez problémů uspělo v M. Lázních, v neděli po boji prohra v Domažlicích ... "B" doma nestačilo na rezervu Písku a prohrálotaké s Viktorií Tábor ... 

K dalším zápasům II. ligy odjelo naše "A" družstvo na západ Čech v hodně kombinované sestavě. Chyběli Tesař, Širůček a Novák, nehrál ani Prokopec.

Slovan M. Lázně - SKB Strakonice    65:82 (22:39)

Zápas proti ambicóznímu a sebevědomému soupeři jsme odehráli s ohromným přehledem, dokázali jsme se v útoku prosadit proti neuvěřitelně tvrdé hře domácích a výborně jsme bránili. Od začátku jsme měli vývoj zápasu pod kontrolou (po 5.min. jsme vedli 15:4) a toto vedení jsme postupně navyšovali až na rozdíl 35 bodů - 75:40 ve 34. min. V závěru jsme trochu zvolnili a domácí díky neutuchající bojovnosti výsledek korigovali. Výborný výkon podali Diviš a Jeřábek, s velkou chutí zápas odehráli všichni hráči, kteří do zápasu zasáhli.

Střelci: Diviš 28, Jeřábek 27, Hron 12, Grabmüller 9, Janda M. 4, Linhart a Janda P. po 1

Jiskra Domažlice - SKB Srakonice   83:76 (4O:36)

Proti aktuálně vedoucímu týmu soutěže jsme podali výkon na hranici našich současných možností. Škoda, že nám v rozhodujících chvílích nepřálo štěstí při zakončení a v koncovce chyběly síly při doskakování pod naším košem (proti vyšším a těžším hráčům domácích to bylo hodně těžké). Smekám před všemi,kteří do zápasu nastoupili. Ohromnou radost mám především z toho, jakým způsobem jsme dokázali v okleštěné sestavě až do konce bojovat proti velmi silnému družstvu Domažlic a v polední části vyrovnat 10 bodový náskok Jiskry (33.min 68:68). Výborný byl opět Diviš, svůj asi nejlepší zápas v našem dresu odehrál Hron. Škoda, k nečekanému vítězství bylo hodně blízko. Ještě jednou obrovský dík všem, kteří v neděli hráli.

Střelci: Diviš 34, Jeřábek 15, Hron 14, Grabmüller 8, Janda M. 5

 

SKB Strakonice "B" - Sokol Písek "B"  63:85 (31:48)

SKB Strakonice "B" - Viktoria Tábor 50:75 (22:54)

více později 

zpět do novinek

Tabulka

 

« celá tabulka »

Zápasy

 

 

« rozpis zápasů »

CEZ PODPORA

Podporuje projekt Mužský mládežnický basketbal ve Strakonicích se chce dále rozvíjet  

 

Podpora


Činnost klubu je spolufinancována granty  Jihočeského kraje.

- Jihočeský streetbalový     víkend 2022
- Turnaj základních škol       17.11.2022
- Podpora sportovní       činnosti dětí a mládeže,   výkonnostní sport - 2024




novinky  |  tréninky  |  fotogalerie  |  vzkazník

O KLUBU  |  MUŽI  |  MLÁDEŽ