Důležité domácí zápasy

23.01.2011 21.33 | jan

V sobotu hostíme Benešov "B" od 19.00 ... v neděli nás čeká od 11.00 hod. rozjeté Kladno ...

V sobotu nás čeká nováček soutěže, který ze všech sil bojuje o záchranu. V prvním zápase v Benešově jsme do posledních vteřin bojovali o výhru, ale závěrečná trojka Kuby Nováka do koše soupeře nespadla, a tak se radovali domácí. V odvetě potřebujeme nutně bodovat, abychom se udrželi v klidném středu tabulky. Víme, že nás čeká velmi nepříjemný soupeř, který se opírá o kvalitní hru podkošových hráčů, kteří mají nejen cm, ale i kg navíc oproti našim hráčům. Navíc většina hráčů Benešova má určité zkušenosti s I. ligou a to je také hodně znát. Nebude to tedy vůbec jednoduchý zápas.

Kladno prožívá výbornou sezónu a je velice reálně ve hře o postup do play-off II. ligy. Tým těží ze sehranosti klíčových hráčů, které výborně doplňuje dravé mládí. Náš nedělní soupeř velmi dobře brání a nezbývá než věřit, že se našim hráčům podaří obranný val Kladna překonat. Zisk dvou bodů v tomto zápase by byl nesmírně cenný.

Domácí tým bude s největší pravděpodobností citelně postrádat svého "snajpra" Radana Tesaře (zranění kolena). Ostatní hráči jsou v tuto chvíli v pořádku. Domácí příznivci se mohou těšit na start "navrátilce" Jirky Jeřábka (studijní pobyt v zahraničí), který nám v dosavadních zápasech této sezóny hodně chyběl.

Pokusíme se udělat vše pro to, aby byl při utkáních k dispozici tradiční kalendář pro rok 2011, jehož grafický návrh připravila Simona Harazimová. Je opravdu perfektní.  

zpět do novinek

Tabulka

 

« celá tabulka »

Zápasy

 

 

« rozpis zápasů »

CEZ PODPORA

Podporuje projekt Mužský mládežnický basketbal ve Strakonicích se chce dále rozvíjet  

 

Podpora


Činnost klubu je spolufinancována granty  Jihočeského kraje.

- Jihočeský streetbalový     víkend 2022
- Turnaj základních škol       17.11.2022
- Podpora sportovní       činnosti dětí a mládeže,   výkonnostní sport - 2024




novinky  |  tréninky  |  fotogalerie  |  vzkazník

O KLUBU  |  MUŽI  |  MLÁDEŽ