Hodnocení sezóny 2012/2013

06.05.2013 11.14 | jan

Muži "A" - 2. místo v II. ligové skupině "A" .... Muži "B" - 7. místo v OP .... minižáci U13 - 7. místo v OP .... minižáci U11 - 9. místo v OP .....

Tak jako se již stalo tradicí, nejúspěšnějším družstvem našeho klubu se v sezóně 2012/2013 stalo druholigové "A" mužů, které obsadilo fantastické 2. místo v základní části skupiny "A" a v následném play-off prohrálo s týmem SKB Rokycany. Od základní části jsme rozhodně více čekat nemohli a s bilancí 14 výher - 8 porážek musí panovat naprostá spokojenost. V naprosté většině zápasů se bylo na co dívat a daleko častěji jsme dokázali podat výkon za hranicí našich možností než naopak. Škoda jen, že především v prvním domácím zápase play-off s týmem SKB Rokycany jsme se nepotkali s lepší sportovní formou a neukázali jsme rekordní divácké návštěvě sezóny svou lepší tvář. To je malinkaté zklamání z jinak velice vydařené sezóny.

Naše "B" mužů vyhrálo v OP čtyři zápasy a 12x (včetně play-off) odešlo poraženo. Myslím, že i tady můžeme být spokojeni. Rozhodně lépe nám to zatím jde v obraně, a tak nás malý počet vstřelených košů několikrát připravil o lepší výsledek a překvapivou výhru s favorizovanými soupeři. Je určitě dobře, že jsme dokázali poskládat vcelku početný kádr i bez mladších hráčů z našeho bývalého dorostu, kteří o tom, že chtějí hrát basket více mluví než že by se v hale na tréninku nebo zápase objevili.

Minižáci U13 - tady jsme především rádi, že si kluci mohli zahrát nějakou soutěž, neboť jsme na úvod sezóny horko těžko dávali družstvo dohromady. Pár výher je tou nejlepší odměnou těm hráčům, kteří chodí poctivě na trénink.

Minižáci U11 - toto družstvo vzniklo až v září 2012, a tak do soutěže vstoupilo až v lednu 2013. Vypadá to, že by se v ročníku 2001 a ml. mohlo blýsknout na lepší časy a že se nám pro strakonický basket objevilo několik opravdu šikovných hráčů. Uvidíme, zda jim vydrží chuť do tréninku a zda dokáží navázat na nadějný rozjezd. Nejen tady ale potřebujeme náš kádr početně doplnit.

zpět do novinek

Tabulka

 

« celá tabulka »

Zápasy

 

 

« rozpis zápasů »

CEZ PODPORA

Podporuje projekt Mužský mládežnický basketbal Strakonice


Podpora


Činnost klubu je spolufinancována granty  Jihočeského kraje.

- Jihočeský streetbalový     víkend 2022
- Turnaj základních škol       17.11.2022
- Podpora sportovní       činnosti dětí a mládeže,   výkonnostní sport - 2022




novinky  |  tréninky  |  fotogalerie  |  vzkazník

O KLUBU  |  MUŽI  |  MLÁDEŽ