MEET AT STREET 2013

09.04.2013 14.11 | al

Již 5. ročník streetbalového turnaje ve Strakonicích se uskuteční poslední víkend v červnu (29.6. - 30.6.) Přijďte si užít bezstarostný basketbal, potkat spoluhráče, protihráče a kamarády za skvělého počasí...

 

Důležité informace najdete na plakátu (made by Simča), ale osvědčený formát turnaje se nemění. Loňské prvenství velice překvapivě bude obhajovat tým "The Cowboys", který se ve své 4. účasti konečně dočkal kýženého titulu. Nutno podotknout, že toto vítězství se řadí k největším překvapením v historii basketbalu:) Tým ve složení 3 Honzů - Kramla, Grabmüllera a Čecha doplňuje Radan Tesař a tito borci sází na sehranost a dokonalé využívání jednotlivých předností svých členů.

Obhajobu budou mít kovbojové ale těžkou, neboť se konkurence na turnaji každoročně zvyšuje a týmů, které mohou pomýšlet na titul je stále více a více, tak se nechme překvapit, kdo zvedne nad hlavu putovní pohár Meet cup letos.

V individuálních dovednostech budou obhajovat ve smečařské soutěži Adrian Melski, který také trochu překvapivě uspěl právě v slam dunk contestu. Pokud si ovšem vítěz z předloni Dalibor Fait dokáže poskládat svůj program, bude to mít Adrian s obhajobou velmi těžké.

V soutěži trojkařů bude obhajovat skvělý výkon z loňské účasti "Kožak" z Jindřichova Hradce Erik Eisman, který získal 21 bodů z možných 30, když z prvních 20 střel minul jen dvě. Šlapat na paty by mu mohl Lukáš Toth, který si vystřílel triumf v třetím ročníku.

Do turnaje opět zasáhnou ženy, které jsou každoročně příjemným zpestřením. Obhajoba letos bude na týmu Jeptišek ve složení Konvičková, Tomanová a Babková L., uvidíme zda letos najdou přemožitelky.

Zapište všichni datum a na konci června na slunečném kurtu pod bezednými koši zdar! Šiřte mezi basketbalovými či jinými nadšenci!

Událost na FB, novinky, aktuality a další... - https://www.facebook.com/events/575854209106395/?fref=ts

zpět do novinek

Tabulka

 

« celá tabulka »

Zápasy

 

 

« rozpis zápasů »

CEZ PODPORA

Podporuje projekt Mužský mládežnický basketbal Strakonice


Podpora


Činnost klubu je spolufinancována granty  Jihočeského kraje.

- Jihočeský streetbalový     víkend 2022
- Turnaj základních škol       17.11.2022
- Podpora sportovní       činnosti dětí a mládeže,   výkonnostní sport - 2022




novinky  |  tréninky  |  fotogalerie  |  vzkazník

O KLUBU  |  MUŽI  |  MLÁDEŽ