Před play-off

06.03.2013 10.27 | jan

Muži si prodloužili sezónu ... v play-off se střetneme s týmem SKB Rokycany ... doufám, že na domácí zápas bude plná hala a za vítězstvím nás požene rekordní návštěva ...

Ať již zápasy s Rokycany dopadnou jakkoli, byla to z mého pohledu vyjímečná a nečekaně úspěšná sezóna. O tom, že po základní části soutěže skončíme na 2. místě se mi ani nesnilo. Je to úspěch celého družstva, které v celkem úzkém kádru táhne již 6 druholigovou sezónu, potýká se s problémem menšího množství tréninků, ale dá se říci, že jednoznačně táhne za jeden provaz a každý člen týmu se co nejlépe snaží naplnit svou roli a přispět tak k úspěchu družstva. To se letos do puntíku naplnilo a  naši muži sehráli celou řadu výborných zápasů a podali několik vyjímečných výkonů. Bylo by tudíž nespravedlivé vyzdvihovat jedince (ač si všichni velice dobře uvědomujeme, že na některých jsou naše výkony výrazně postaveny), obrovský dík a pochvalu za skvělou reprezentaci klubu a města zaslouží naprosto všichni.

Tímto co nejsrdečněji zveme všechny příznivce basketbalu a sportu ve Strakonicích do sportovní haly STARZ v sobotu 16.3.2013 od 17.00 hod. na první utkání série play-off s týmem SKB Rokycany. Budeme podporu z hlediště proti velice silnému soupeřimoc a moc potřebovat.   

zpět do novinek

Tabulka

 

« celá tabulka »

Zápasy

 

 

« rozpis zápasů »

CEZ PODPORA

Podporuje projekt Mužský mládežnický basketbal Strakonice


Podpora


Činnost klubu je spolufinancována granty  Jihočeského kraje.

- Jihočeský streetbalový     víkend 2022
- Turnaj základních škol       17.11.2022
- Podpora sportovní       činnosti dětí a mládeže,   výkonnostní sport - 2022




novinky  |  tréninky  |  fotogalerie  |  vzkazník

O KLUBU  |  MUŽI  |  MLÁDEŽ