Dál se necháváme unášet vítěznou vlnou .....

20.01.2013 15.01 | jan

V sobotu po boji porážíme BC Benešov .... v neděli jsme byli dětmi štěstěny a porazili jsme Tábor .... hrdinou víkendu se stal Petr Janda ....

BC Benešov - SKB Strakonice 57:60 (35:21)

Zápas jsme začali neuvěřitelně vlažně, a tak domácím stačilo k získání poločasového náskoku jen solidně bránit a bojovat o každý míč. Naštěstí přestávka mezi 2. a 3. čtvrtinou probrala naše hráče z latergie. Začali jsme bránit, v útoku jsme konečně kolektivní hrou rozebrali domácí obranu a náskok domácích se začal postupně rozplývat. Právě včas se rozstřílel Tomáš Mahler, který se přidal k Tomáši Prokopcovi, to co mu nevyšlo v útoku bohatě v obraně dohnal Kuba Diviš a hru skvěle dirigovali Martin Janda a Jirka Jeřábek. I ostatní byli ve druhé půlce výborní. Výhra to byla opravdu vybojovaná.

Mahler 18, Prokopec 16, Janda M. 9, Jeřábek 7, Diviš 5, Grabmüller 4, Bůžek P. 1 

BK Tábor - SKB Strakonice  69:70 (39:35)

Jihočeské derby začalo oboustrannou přestřelkou, které vévodil výkon domácího Tomana. Pro nás to bez T. Mahlera nebylo vůbec jednoduché utkání. Navíc se ve 2/4 zranil Tomáš Prokopec a kromě Kuby Diviše se nemohl nikdo pořádně chytit v útoku. Do bot nám pořádně začalo téct v průběhu 3/4, kdy šli domácí do 14 bodového vedení, to konečně pozvedlo naši morálku a začali se dít věci, které vyvrcholily v poslední půl minutě, které jasně dominovala střelecká exploze Petra Jandy, který proměněnou trojkou a dvěma úspěšnými TH rozhodl o naší opravdu šťastné výhře.  

Diviš 30, Janda M. 12, Prokopec a Bůžek P. po 7, Janda P. 5, Grabmüller 4, Jeřábek 3, Kraml 2

zpět do novinek

Tabulka

 

« celá tabulka »

Zápasy

 

 

« rozpis zápasů »

CEZ PODPORA

Podporuje projekt Mužský mládežnický basketbal Strakonice


Podpora


Činnost klubu je spolufinancována granty  Jihočeského kraje.

- Jihočeský streetbalový     víkend 2022
- Turnaj základních škol       17.11.2022
- Podpora sportovní       činnosti dětí a mládeže,   výkonnostní sport - 2022




novinky  |  tréninky  |  fotogalerie  |  vzkazník

O KLUBU  |  MUŽI  |  MLÁDEŽ