Chce se mi psát o senzaci

06.01.2013 15.35 | jan

Dvě skvělé výhry na úvod roku 2013 ... fantastické taktické výkony celého týmu ... bez distancovaného Prokopce a zraněného Kramla děláme vše co je v našich silách pro záchranu Písku v soutěži ...

ČZU Praha - SKB Strakonice  58:70 (31:34)

Nikdo nevěděl, co s námi udělá dlouhá vánoční přestávka. Páteční trénink signalizoval pohodu a to se v Praze potvrdilo. Od začátku jsme velmi dobře bránili, v útoku jsme dokázali skvěle uvolňovat Kubu Diviše a perfektně jsme trestali každou chybičku domácí obrany. Byl to koncert zkušenosti a sehranosti našeho týmu. Také po celý druhý poločas jsme s velkým přehledem kontrolovali průběh zápasu a bez nejmenších problémů jsme přestáli pokus domácích o obranu po celém hřišti. Byla to prostě paráda se vším všudy a pět našich fanoušků jsme potěšili vítěznými "králíky".

Střelci: Diviš 28, Mahler 19, Janda M. 11, Jeřábek 5, Grabmüller 4, Janda P. 2, Bůžek P. +

BK Beroun - SKB Strakonice  68:71 (34:42)

Domácí bojují o záchranu, ale na začátku to tak moc nevypadalo, celkem v pohodě jsme získali více než 10 bodový náskok a ten jsme po 3/4 zápasu celkem v pohodě kontrolovali. V poslední části domácí zabrali, nám trochu docházely síly (více prostoru pro domácí střelce a pár chyb při obranném doskoku), a tak se odehrála dramatická koncovka se šťastným koncem pro nás. Opět to byla lekce z taktiky a hodně se líbily i perfektní kombinace v útoku, kdy byla hodně znát naše skvělá sehrannost. Myslím, že velkou radost z naší výhry musí mít i v Písku, neboť je udržela nad pásmem sestupu.

Velký dík celému týmu !!!!!!!!!!!!

Střelci: Diviš 25, Mahler 21, Janda M. 9, Jeřábek 7, Janda P. 4, Grabmüller 3, Bůžek P. 2

zpět do novinek

Tabulka

 

« celá tabulka »

Zápasy

 

 

« rozpis zápasů »

CEZ PODPORA

Podporuje projekt Mužský mládežnický basketbal Strakonice


Podpora


Činnost klubu je spolufinancována granty  Jihočeského kraje.

- Jihočeský streetbalový     víkend 2022
- Turnaj základních škol       17.11.2022
- Podpora sportovní       činnosti dětí a mládeže,   výkonnostní sport - 2022




novinky  |  tréninky  |  fotogalerie  |  vzkazník

O KLUBU  |  MUŽI  |  MLÁDEŽ