Poslední letošní II. ligový domácí zápas

26.11.2012 15.52 | jan

Pikantní příchuť jihočeského derby má poslední domácí zápas roku 2012 ... mužům se zatím daří, a tak by měl být překonán letošní divácký rekord ...

Výborné 2. místo v aktuální tabulce II. ligy mužů, tradiční a vždy atraktivní soupeř z nedalekého Písku, to jsou hlavní magnety posledního domácího zápasu mužů SKB Strakonice v roce 2012.

Družstvo zatím dokonale využívá všech svých předností a ve většině zápasů dokázalo soupeři "vnutit" svůj styl hry, kterým dokáže plně využít předností jednotlivých hráčů týmu a těží z výborné hry v obraně.

Pokud bychom bilancovali naše odehrané zápasy, klady rozhodně převládají. Podařili se nám tři skoro až neuvěřitelné obraty ve vývoji zápasu (doma s ČZU Praha a Rokycany a na Kladně), sehráli jsme velmi dobré zápasy s Benešovem a v Mostě a máme tím pádem nádherných 7 vítězství. Prohra mrzí snad jen ta domácí s Domažlicemi (ty nás zaskočily výbornou obranou a nám naopak nešlo vůbec nic). V K. Varech citelně chyběl J. Diviš (náhlá nevolnost) a to se nakonec ukázalo jako klíčové, no a poslední zápas v Teplicích, tam jsme bez trojice Diviš, Mahler a Prokopec skutečně neměli nejmenší šanci, ale to je vzhledem k aktuální síle vedoucího týmu soutěže vcelku pochopitelné.

Teď nezbývá, než se co nejlépe připravit na dvojzápas s Pískem (8.a 9.12.2012) a udržet se na dosavadní výborné bilanci. Je jasné, že soupeř v těchto zápasech neprodá kůži lacino. V žádném případě se nesmíme nechat ukolébat jeho aktuálně slabší formou a horšími výsledky. Asi se dá říci, že do derby vstupujeme v roli favorita a to je vždy hodně ošidné, ale věřím, že hráči i tato poslední letošní utkání dokáží zvládnout. 

Přijďte nás povzbudit a staňte se naším šestým hráčem !!!!!!!!!

zpět do novinek

Tabulka

 

« celá tabulka »

Zápasy

 

 

« rozpis zápasů »

CEZ PODPORA

Podporuje projekt Mužský mládežnický basketbal ve Strakonicích se chce dále rozvíjet  

 

Podpora


Činnost klubu je spolufinancována granty  Jihočeského kraje.

- Jihočeský streetbalový     víkend 2022
- Turnaj základních škol       17.11.2022
- Podpora sportovní       činnosti dětí a mládeže,   výkonnostní sport - 2024




novinky  |  tréninky  |  fotogalerie  |  vzkazník

O KLUBU  |  MUŽI  |  MLÁDEŽ