Domácí tvrz padla ....

11.11.2012 15.03 | jan

V sobotu porážíme Rokycany ... v neděli naprosto zaslouženě prohráváme s Domažlicemi ... "B" dvakrát vyhrálo s Příbramí ...

SKB Strakonice - SKB Rokycany  75:68 (31:46)

Byl to zápas rozdílných poločasů, v prvním byli jasně lepší hosté z Rokycan, ve druhém dominovali skvěle hrající domácí. V první půli to byl z naší strany výkon bez nasazení v obraně a celou řadou zbytečných ztrát v útoku. Do druhé půlky naštěstí nastoupili domácí jako vyměnění a přestože jsme ve 23. min. prohrávali 54:33, dokázali jsme zápas neuvěřitelně otočit a slavíme opravdu hodně cennou výhru. Začali jsme výborně bránit, naše hra v útoku byla daleko kolektivnější a navíc jsme dokázali zlepšit úspěšnost střelby (až na TH 42/23 není nic moc). Poslední část utkání byla zcela v naší režii (26:11), konečně se v tomto zápase chytil Prokopec a důležité trojky dal M. Janda.

Střelci: Prokopec 19, Mahler 16, Diviš 13, Janda M. 12, Jeřábek 9,   Bůžek P. 4, Kraml 2 

SKB Strakonice - Jiskra Domažlice 51:77 (20:31)

Byl to z naší strany "zápas blbec", proti výborně bránícímu a tvrdě hrajícímu soupeři jsme se ani na chvíli nedostali do zápasu. I přes naší velkou snahu jsme nedokázali Domažlické hráče dostat pod tlak a proti jejich zónové obraně jsme, bez úspěšnější střelby z delší vzdálenosti, byli bez šancí. Nezbývá než soupeři pogratulovat k výbornému výkonu. Věřím, že se nám tuto domácí ztrátu podaří dohnat v zápasech venku v příštím dvojkole, kdy zajíždíme do Mostu a Teplic.

Střelci:Diviš 15, Jeřábek 13, Mahler 9, Prokopec 6, Bůžek 5, Janda M. 3

zpět do novinek

Tabulka

 

« celá tabulka »

Zápasy

 

 

« rozpis zápasů »

CEZ PODPORA

Podporuje projekt Mužský mládežnický basketbal ve Strakonicích se chce dále rozvíjet  

 

Podpora


Činnost klubu je spolufinancována granty  Jihočeského kraje.

- Jihočeský streetbalový     víkend 2022
- Turnaj základních škol       17.11.2022
- Podpora sportovní       činnosti dětí a mládeže,   výkonnostní sport - 2024




novinky  |  tréninky  |  fotogalerie  |  vzkazník

O KLUBU  |  MUŽI  |  MLÁDEŽ