Dvojzápas pravdy

05.11.2012 16.07 | jan

V sobotu hostíme Rokycany ... v neděli přijedou Domažlice ...

Do ligy jsme vstoupili výborně, aktuální bilance 5 výher - 1 prohra je více než skvělá. Jsem strašně rád, že dokážeme zabrat v rozhodujících chvílích, že se nevzdáváme ani v okamžicích, kdy se nedaří, a hrajeme docela pohledný basketbal. Ve výborné formě je Tomáš Prokopec, máme štěstí v tom, že většinu zápasů může absolvovat Tomáš Mahler a je dobře, že základní sestava podává takové výkony, které umožňují častější zapojení hráčů ze střídačky.

Až blížící se, letošní již třetí, domácí víkend ukáže naše skutečné  ambice a možnosti v sezóně 2012/2013. Přivítáme dvojici pro nás hodně nepříjemných soupeřů, kteří nám vždy dělají potíže se svým silovým pojetím basketbalu, na nějž mají jejich hráči daleko lepší fyzické předpoklady než naši borci. Pokud jsme dokázali Rokycany a Domažlice porazit, vždy to byl výkon na hranici našich možností vycházející z perfektní obrany, pohybu a kolektivního pojetí v útoku, úspěšné střelby z delší vzdálenosti a nezměrné bojovnosti celého družstva. Ne jinak tomu bude i tentokrát.

Pokud chceme vyrovnat loňskou bilanci na úvod sezóny 2011/2012 potřebujeme dvě výhry. K tomu nám může hodně pomoci co největší podpora z hlediště. V tomto směru očekávám zlepšení a věřím, že naše kvalitní výkony z předchozích zápasů přilákají rekordní návštěvu sezóny.  

zpět do novinek

Tabulka

 

« celá tabulka »

Zápasy

 

 

« rozpis zápasů »

CEZ PODPORA

Podporuje projekt Mužský mládežnický basketbal ve Strakonicích se chce dále rozvíjet  

 

Podpora


Činnost klubu je spolufinancována granty  Jihočeského kraje.

- Jihočeský streetbalový     víkend 2022
- Turnaj základních škol       17.11.2022
- Podpora sportovní       činnosti dětí a mládeže,   výkonnostní sport - 2024




novinky  |  tréninky  |  fotogalerie  |  vzkazník

O KLUBU  |  MUŽI  |  MLÁDEŽ