„B“ dvakrát úspěšné proti Táboru

28.01.2014 15.23 | jan

Po vzoru chlapců z A-teamu bojovalo o víkendu i Strakonické „B“ a stejně jako ligoví borci bylo stoprocentní!

 SKB Strakonice „B“ – BK Tábor „B“ 67:28 (14:2, 30:9, 47:21, 20:7)

 

Cílem domácích bylo v tomto utkání odčinit ostudnou porážku z Tábora a i díky početné marodce hostujícího celku se tento úkol podařilo splnit na více než dobře. Hosté dorazili k utkání pouze s 5hráči(+ trenér) a od začátku na domácí nestačili. Už první čtvrtina ukázala jasné rozpoložení sil na palubovce a dominanci domácích. Králíci tentokrát husity zadupali hluboko do země a s přehledem zvítězili téměř o 40bodů. Celé družstvo hrálo velmi koncentrovaně a bez zbytečných chyb a tak zaslouží pochvalu všichni hráči.

 

Střelci: Bůžek Petr 18, Rabiňák 13, Metlička a Veselý po 9, Müller 7, Bůžek Radek a Hačecký po 4, Janda Petr 3

 

 

SKB Strakonice „B“ – Viktoria Tábor 49:46(10:16, 19:24, 38:37)

 

Tentokrát to byla Viktorka, která chtěla odčinit prohru z domácí palubovky a oplatit tak Strakonickým porážku z prvního vzájemného utkání. Hráči Viktorie patří k nejzkušenějším celkům v kraji a již dlouho hrají ve stejné sestavě. Právě zkušenosti a velmi kvalitní tvrdá obranu dělala z počátku domácím největší problémy. První část utkání byla velmi vyrovnaná, ale díky lepší úspěšnosti střelby se hosté ujali vedení, které drželi až do poločasu. Do druhé půle však vstoupili domácí jako vymění a pomalu začali otáčet vývoj zápasu ve svůj prospěch. I díky radám trenéra Jandy se domácímu celku podařilo otočit skóre a do posledního hracího období vstupovat s nejtěsnějším možným rozdílem. Hráči strakonického „B také již patří ke zkušenějším a všechny své zkušenosti v poslední části plně zúročili. Radek Metlička výborně dirigoval útoky, Petr Janda s Radkem Bůžkem vládli obraně a Petr Bůžek s Peterem Rabiňákem obstarávali body v útoku díky těmto skvělým výkonům všech hráčů tak domácí uhájili svůj náskok a porazili Viktorii i ve druhém vzájemném zápase sezony.

 

Střelci: Bůžek Petr 10, Bůžek Radek a Rabiňák po 8, Metlička 7, Janda Petr a Müller po 5, Veselý 4, Hačecký 2

 

 

 

Tímto bych chtěl poděkovat všem aktérům víkendových utkání a doufám, že v těchto výkonech budeme pokračovat i ve zbytku sezony.

 

zpět do novinek

Upoutávka



 

FACEBOOK

 

 


 

 

Tabulka

 

« celá tabulka »

Zápasy

 

 

« rozpis zápasů »

czbasket

......................................

CEZ PODPORA

Podporuje projekt Mužský mládežnický basketbal Strakonice


TVSKBYOUTUBE

Podpora


Činnost klubu je spolufinancována granty  Jihočeského kraje.

- Jihočeský streetbalový     víkend 2022
- Turnaj základních škol       17.11.2022
- Podpora sportovní       činnosti dětí a mládeže,   výkonnostní sport - 2022




soustředění

Soustředění Volyně