Ze severu o víkendu bez výhry

09.02.2014 16.04 | jan

Prohra v Litoměřicích 79:69 v Teplicích 81:46 ... více o rozhodčích Neumanovi a Antonovi ...

Tentokrát nebudu psát o výsledcích z víkendových zápasů (o tom až později), ale o vrcholu arogance a pomstichtivosti rozhodčích.

To co předvedli rozhodčí Neuman a Anton v nedělním zápase v Teplicích nemá v mé více než 40 leté basketbalové kariéře obdoby.

Od prvního okamžiku kdy jsme vstoupili do haly, bylo cítit ze strany rozhodčích obrovskou aroganci k našemu družstvu. Jak se v průběhu zápasu ukázalo, bylo jejich arogantní chování pomstou za hodnocení jejich výkonu při předchozím zápase v Mostě, který řídili. Jejich výkon byl neobjektivní a jasně z výhodňoval domácí, kteří to mimochodem vůbec nepotřebovali. Byl to vrchol arogance, neobjektivnosti a pomstichtivosti, který jsem nikdy jindy nezažil. Čtyři udělené TCH našemu družstvu v utkání, které ze strany hráčů obou družstev bylo téměř bezproblémové, jsou velice smutným vyjádřením toho, jak se nám rozhodčí přijeli pomstít.

Myslím, že arogance, neobjektivnost a pomstichtivost to je to nejhorším, čím se může rozhodčí prezentovat. V neděli v Teplicích to rozhodčí Neuman a Anton dotáhli téměř na samý vrchol.

Po zápase ukázali, že jsou navíc i lháři. Náš předzápasový požadavek na kontrolu teploty v hale byl odmínut. Nebyl k dispozici teploměr, který prý byl u správce, ale ten údajně nebyl doma. Když jsem po zápase žádal, aby toto bylo uvedeno v zápise, dostal jsem odpověď, že teplota v hale byla měřena 30 minut před zápasem, kdy jsme v hale ještě nebyli a že je to naše chyba (což je uvedeno v zápise o utkání). Jak se tato informace liší od předzápasového zdůvodnění odmítnutí našeho požadavku může posoudit každý sám.   

Na závěr. Nikdy jsem to ve své kariéře neudělal, ale pokud se ještě někdy budu pohybovat v soutěžích řízených ČBF, bude moje družstvo rozhodčí Neumana a Antona vždy vetovat.

Bezmoc trenéra a družstva, kterému se přijedou rozhodčí takto pomstít, je neuvěřitelně frustrující.

zpět do novinek

Upoutávka



 

FACEBOOK

 

 


 

 

Tabulka

 

« celá tabulka »

Zápasy

 

 

« rozpis zápasů »

czbasket

......................................

CEZ PODPORA

Podporuje projekt Mužský mládežnický basketbal Strakonice


TVSKBYOUTUBE

Podpora


Činnost klubu je spolufinancována granty  Jihočeského kraje.

- Jihočeský streetbalový     víkend 2022
- Turnaj základních škol       17.11.2022
- Podpora sportovní       činnosti dětí a mládeže,   výkonnostní sport - 2022




soustředění

Soustředění Volyně