Byl to plodný víkend

13.10.2014 16.15 | jan

Dvě výhry "A" ve II. lize udělaly obrovskou radost ... nad výbornými výkony celého družstva čněl tentokrát svými individálními výkony Honza Grabmüller ... hoši díky za skvělý víkend ...

SKB Strakonice - BK Sluneta USK Ústí nad Labem 72:55 (30:33)

V prvním zápase sezony jsme přivítali velice kvalitního soupeře ze severu Čech. Hosté ač v roli nováčka přijeli s vynikajícím družstem praktikujícím velice tvrdý basketbal a s tím jsme měli 25. min. velké problémy a prohrávali jsme 34:42. Vše v tuto chvíli vypadalo hodně složitě, ale to co jsme předvedli ve zbývajících 15. minutách, to bylo z říše snů a fantazie dohromady. Šňůrou 19:0 jsme otočili skóre v náš prospěch a ve 4/4 jsme s naprostým přehledem dovedli zápas do vítězného konce.

Pochvalu zaslouží celé družstvo ze kterého hodně nadstandartní individuální výkony předvedli Honza Grabmüller a Adam Mašek.

Střelci: Diviš 21, Jeřábek 20,Tesař16, Grabmüller 10, Janad M. 3, Kraml 2

SKB Strakonice - BK Horejsek Děčín   62:46 (49:24)

Z Děčína přijel velice mladý a určitě hodně perspektivní tým, ale náš skvělý výkon v prvním poločase mu vzal vítr z plachet. Výborně jsme bránili a v útoku proti osobní obraně předváděli parádní akce a dokonale jsme soupeře rozebrali. Ve druhé půlce to bylo proti zónové obraně Děčína trochu složitější, neboť naše úspěšnost střelby z dlouhé vzdálenosti byla hodně nízká a podkošové hráče jsme nedokázali dostat do hry. I přes trochu nepohledný druhý poločas si této výhry hodně cením a před výkonem týmu v úvodním dvojkole smekám. Nezbývá než si přát, aby nám to co nejdéle vydrželo !!!!!!!!

Střelci: Diviš 25, Jeřábek 10, Grabmüller a Tesař po 8, Janda M. 7, Janda P. 4

 

zpět do novinek

Upoutávka



 

FACEBOOK

 

 


 

 

Tabulka

 

« celá tabulka »

Zápasy

 

 

« rozpis zápasů »

czbasket

......................................

CEZ PODPORA

Podporuje projekt Mužský mládežnický basketbal Strakonice


TVSKBYOUTUBE

Podpora


Činnost klubu je spolufinancována granty  Jihočeského kraje.

- Jihočeský streetbalový     víkend 2022
- Turnaj základních škol       17.11.2022
- Podpora sportovní       činnosti dětí a mládeže,   výkonnostní sport - 2022




soustředění

Soustředění Volyně